Fräsch känsla i köket

Posted by admin on March 12, 2014
Uncategorized

Jag har kommit på en riktigt bra grej som jag ska göra i mitt kök. Jag har egentligen inte riktigt tid att renovera och fixa så mycket just nu. Jag har ju en hel del saker som jag ska göra på jobbet och dessutom ska min syster gifta sig snart och jag ska vara brudtärna. Det inger ju en hel del uppgifter som man måste ta hand om, inte minst att köpa en brudtärneklännng. Hur som helst så tycker jag att det verkar gå rätt så bra ändå, det rullar på men jag har inte tid över till så mycket annat än just det som jag håller på med för stunden. I alla fall så vill jag ändra kökshandtag i köket så att det ser ut som att köket är nytt. Jag tror faktiskt att det kan ge en fin och fräsch känsla i hela köket.

No comments yet.

Leave a comment

WP_Big_City