Rätt markis för jobbet

Posted by admin on December 15, 2013
Uncategorized

Kollar runt efter markiser stockholm just nu eftersom jag tycker att de vore bra att ha, för med markiser så får man ändå in lite ljus i huset och även om man slipper få det så starkt mot sig. Men jag var ute och åt lunch med Lisa för ett tag sen och dom har valt att skaffa sig en markis tydligen så det är därför jag har börjat kolla runt, för hon tipsade mig om ett ställe men jag känner ändå alltid att jag vill kolla runt själv också för att kunna hitta det bästa möjliga. Man vill ju inte bara gå på rekommendationer utan man vill ju ha lite kött på benen själv. Men nu tänkte jag att jag ska sätta mig och spela lite spel, det är ett bra sätt att rensa hjärnan lite när man har matat den med för mycket information.

No comments yet.

Leave a comment

WP_Big_City